Dr. Ovidiu Musat va opera pacienti cu dezlipire de retina si alte afectiuni vitreo-retiniene in cadrul Mrini Eye Hospital

Dr. Ovidiu Musat va opera pacienti cu dezlipire de retina si alte afectiuni vitreo-retiniene in cadrul Mrini Eye Hospital

Dr. Ovidiu Musat, unul dintre cei mai renumiti medici oftalmologi din cadrul Spitalului Militar „Carol Davila din Bucuresti, se alatura echipei medicale a clincii Mrini Eye Hospital. Dr. Ovidiu Musat va efectua consultatii si interventii chirurgical in cadrul noului Departament de Chirurgie Vitreo-Retiniana din cadrul clinicii.

Dr. Ovidiu Musat este medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, cu supraspecializare in Chirurgia Retinei. De asemenea, Dr. Musat are experienta in transplantul de cornee, aplicatii laser in chirurgia oftalmologica, chirurgia glaucomului si chirurgia cristalinului.

De-a lungul carierei, Dr. Ovidiu Musat a participat la numeroase cusuri si strategii de pregatire postuniversitara in tara si in strainatate, multiple studii clinice si cursuri internationale pentru Decolare de Retina. Dr. Ovidiu Musat este fondator al Societatii Romane de Retina si membru al Societatii Romane de Implantologie si Chirurgie Refractiva, al Societatii Romane de Laseri in Medicina si Biologie si al Societatii Franceze de Oftalmologie. Este autor si coautor la peste 50 de lucrari de specialitate, publicate sau comunicate la manifestari nationale si internationale, etc.

Prin colaborarea cu domnul Dr. Ovidiu Musat, Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital doreste sa ofere pacientilor constanteti cele mai bune solutii de tratament pentru bolile de retina de care sufera. Dr. Ovidiu Musat isi va incepe activitatea in cadrul clinicii noastre la inceputul lunii Aprilie. Acesta va efectua consulatii, fotocoagulare laser pentru pacientii cu afectare retiniana, operatii de pol posterior – dezlipire de retina, membrana epiretiniana, injectii cu Avastin si Trimacinolon.
Pacientii constanteni care doreau sa ajunga la Bucuresti pentru consultatii si monitorizare il pot gasi pe domnul Dr. Ovidiu Musat in cadrul clinicii Mrini Eye Hospital, incepand cu primul week-end din luna Aprilie.
Pentru mai multe informatii si programari aveti la dispozitie numarele de telefon 0241.69.01.04, 0341.14.58.57,
0752.10.40.10 sau pe e-mail la adresa mrinieyehospital@gmail.com.