Petreci mult timp in fata calculatorului? Uite ce ai de facut!

In era in care respiram tehnologie calculatorul, tableta sau telefonul sunt instrumente fara de care nu ne-am putea imagina viata. Numai ca ochii nostri nu sunt setati pentru a suporta orele prelungite petrecute in fata ecranelor. De aceea apar durerile de cap sau pur si simplu simtim ca o panza de paianjen ne acopera vederea. O vizita la medicul oftalmolog este absolut necesara in aceste conditii, iar solutia este in cele mai multe cazuri o pereche de ochelari de protectie.

Specialistii Mrini Eye Hospital te asteapta pentru a iti oferi cea mai buna solutie. Exista trei tipuri de lentile pe care vi le recomandam in functie de nevoile dumneavoastra.

Lentila ANTIREFLEX este cea care vi se potriveste daca petreceti putin timp in fata calculatorului, mai exact o ora sau doua. Este o lentila incolora pe care o puteti folosi atat in interior cat si in exterior, iar pretul sau porneste de la numai 52 de lei. Daca va numarati insa printre cei care lucreaza la calculator in jur de 6 ore, atunci lentilele CRIZAL PREVENCIA sunt exact ceea ce aveti nevoie. Acestea functioneaza ca un filtru de lumina si extrem de important de retinut este ca reduc procesul de imbatranire a retinei. Pretul porneste de la 223 de lei. Pentru cei care pur si simplu nu se mai dezlipesc de monitor o lentila performanta este AMBERELAX. Aceasta este usor colorata intr-o nuanta maronie si este recomandata doar pentru interior. Ochii dumneavoastra se vor simti relaxati pe toata durata zilei. Pretul acestor lentile porneste de la 260 de lei, dar benificiile pe care le veti resimti sunt atat de mari incat veti spune ca meritau o avere.

Mrini Eye Hospital va asteapta cu cele mai bune oferte si cu produse de calitate.