Mrini Eye Hospital promoveaza oftalmologia de top!

Inca un medic de renume se alatura echipei Mrini Eye Hospital incepand cu luna ianuarie! Dr. Ramona Barac, unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, va efectua consultatii si interventii chirurgicale in cadrul clinicii Mrini Eye Hospital.
Dr. Ramona Barac este medic primar oftalmolog, Doctor in Stiinte Medicale si Asistent Universitar in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. Este unul dintre medicii pregatiti de doamna Dr. Monica Pop, cel mai cunoscut medic oftalmolog din Romania, si este specializata in tratamentul si chirurgia glaucomului, numarandu-se printre cei mai competenti medici in aceasta ramura a oftalmologiei.
De-a lungul carierei sale de peste 14 ani, Dr. Ramona Barac a participat intens la cursuri de specializare, congrese si conferinte pe teme diverse, atat in tara, cat si in strainatate si a lansat numeroase articole si lucrari de specialitate. De asemenea, s-a implicat activ intr-o serie de studii clinice efectuate in cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti.
Colaborarea cu doamna Dr. Ramona Barac face parte din demersul conducerii clinicii Mrini Eye Hospital de a crea in Constanta un centru oftalmologic de top unde pacientii sa beneficieze de cele mai bune investigatii si tratamente. Pe langa consultatiile oftalmologice pe care le va efectua in cadrul clinicii, doamna Dr. Ramona Barac va realiza operatii de glaucom alaturi de echipa de specialisti din cadrul Mrini Eye Hospital.
Pacientii constanteni care doreau sa ajunga la Bucuresti pentru consultatii si monitorizare o pot gasi pe doamna Dr. Ramona Barac si in cadrul clinicii Mrini Eye Hospital, incepand cu 24 ianuarie.
Va puteti programa o consultatie la doamna Dr. Ramona Barac la numarul de telefon 0241.69.01.04. sau pe e-mail la adresa mrinieyehospital@gmail.com.

mrini