DEPARTAMENTUL AMBULATOR PENTRU ADULTI

In momentul in care am amenajat departamentul ambulator din Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta am pus in balanta nevoile pacientilor si serviciile medicale care le erau oferite la acel moment pe plan zonal. Astfel, in prezent, in Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Constanta functioneaza un departament ambulator modern care cuprinde cabinete medicale dotate cu aparatura de ultima generatie pentru depistarea si tratarea afectiunilor care va slabesc vederea. O parte dintre aparatele si dispozitivele medicale folosite de medicii din Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta sunt unice in Dobrogea si chiar in tara, lucru care permite stabilirea de diagnostice precise si solutii de tratament performante pentru majoritatea afectiunilor oftalmologice.

Departamente

DEPARTAMENTUL AMBULATOR PENTRU COPII

Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta dispune de singurul departament de oftalmologie pediatrica din zona Dobrogei. Departamentul este amenajat la etajul I al clinicii de oftalmologie, pe o suprafata de 200 de metri patrati, fiind singura sectie de profil din Dobrogea care a alocat un spatiu atat de mare copiilor. Intrucat copiii sunt pacienti speciali, in cadrul departamentului de oftalmologie pediatrica lucreaza o echipa medicala talentata si bine instruita. Consultatiile si tratamentele sunt realizate cu ajutorul unor echipamente medicale speciale. Pentru screening-ul ocular al copiilor mici se foloseste un aparat non-contact, astfel incat consultatia sa fie confortabila atat pentru copii, cat si pentru parinti si medic. Zona de asteptare este amenajata sub forma unui loc de joaca, astfel incat timpul petrecut de cei mici in clinica sa fie unul placut.

Departamente

DEPARTAMENTUL DE CHIRURGIE

Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta are cea mai moderna sectie de chirurgie oftalmologica din Dobrogea. In cadrul acestui departament sunt realizate cu succes interventii chirurgicale variate: operatie reducere dioptrii, operatie cataracta, operatie glaucom, operatie strabism, operatii oculo-plastie, etc. Departamentul de chirurgie este format dintr-o zona preoperatorie, in care pacientii sunt pregatiti pentru interventie, sala de operatie, zona postoperatorie cu saloane, unde pacientii primesc ingrijiri dupa operatie si salon de Anestezie si Terapie Intensiva. In cadrul departamentului de chirurgie lucreaza si un medic anestezist care supravegheaza pacientii pe toata durata interventiei. Sala de operatii este una moderna, dotata cu echipamente medicale de ultima generatie si sisteme performante de igienizare si sterilizare.

Departamente

DEPARTAMENTUL PENTRU PACIENTII CU GLAUCOM

Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta detine un departament specializat pentru Glaucom. In cadrul acestei sectii pacientii cu glaucom sunt monitorizati si tratati cu multa atentie pentru ca afectiunea de care sufera sa fie tinuta sub control. Departamentul de Glaucom din Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta este dotat cu aparatura medicala completa necesara depistarii precoce a glaucomului. Periodic, in cadrul departamentului sunt organizate campanii de informare si prevenire a Glaucomului, la care pot lua parte gratuit toti cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceasta afectiune.

Departamente

DEPARTAMENTUL “OCHI DIABETIC”

Pacientii care sufera de diabet prezinta un risc crescut de aparitie a unor afectiuni oftalmologice grave, precum retinopatia diabetica. Departamentul “Ochi Diabetic” din Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta se dedica evaluarii, monitorizarii si tratarii eficiente a pacientilor cu afectiuni de vedere aparute ca efect secundar al diabetului. Aparatura moderna si tehnicile de tratament folosite permit echipei medicale o mai buna gestionare a acestor afectiuni, crescand sansele de stopare a evolutiei bolii.

Departamente

DEPARTAMENTUL DE RECUPERARE VIZUALA (ORTOPTICA)

Departamentul de ortoptica (recuperare vizuala) de care dispune Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital Constanta se adreseaza copiilor si tinerilor care sufera de “ochi lenes” (ambliopie) si anumite forme de strabism. In cadrul acestui departament se realizeaza stimularea digitala vizuala pentru recuperarea vederii.

Departamente

Raspundem tuturor solicitarilor

Esti la un click distanta sa vezi lumea cu alti ochi