CAS

Ne bucurăm să vă oferim zilnic garanția actului medical impecabil. Dr. Mrini Eye Hospital este acea clinică unde veți beneficia întotdeauna de servicii oftalmologice complete oferite de o echipă medicală cu înaltă calificare și experiență.

La Dr. Mrini Eye Hospital dorim să oferim cea mai bună îngrijire posibilă pacienților noștri. Indiferent că este vorba despre un consult oftalmologic de rutină sau despre o intervenție chirurgicală complexă, echipa noastră de experți se angajează să ofere cel mai înalt standard de îngrijire a ochilor. Și putem face asta cu succes deoarece clinica noastră este echipată cu cea mai recentă tehnologie, asigurând un diagnostic precis și un tratament eficient pentru toate problemele oculare.

Și pentru că ne dorim ca toți pacienții să poată accesa serviciile noastre de top, venim în întâmpinarea tuturor cu beneficii, precum:

  • Majoritatea investigațiilor, cum ar fi examenele oftalmologice, OCT sau testele câmpului vizual, pot fi efectuate gratuit prin Casa de Asigurări de Sănătate. Este nevoie doar ca pacientul să prezinte biletul de trimitere.
  • Oferim reduceri considerabile la diferite proceduri chirurgicale, precum operația de cataractă, LASIK sau operația de glaucom.

Vă invităm să ne faceți o vizită pentru a afla mai multe detalii despre ofertele nostre speciale și pentru ca ochii dumneavoastră să experimenteze grija pe care o merită.

Pentru a programa o întâlnire, ne puteți contacta la numărul de telefon 0374 888 777 sau pe formularul de mai jos.